Richtlijnen voor kleur profiel in het platform

Het platform biedt aanpassingsopties, waarmee gebruikers hun unieke merkidentiteit kunnen integreren door een aangepast logo en kleurenschema te selecteren.

Deze functies kunnen worden aangevraagd vóór de initiële configuratie van het systeem. In situaties waarin deelnemers gegevens delen, is het cruciaal dat ze vertrouwen hebben in het systeem dat ze gebruiken, in plaats van geconfronteerd te worden met een onbekend merk.

Daarom stellen we gebruikers in staat om een aangepast grafisch profiel voor het platform te maken om vertrouwen in het systeem te bevorderen. Om deze voorkeuren door te geven, stuur je een e-mail naar je contactpersoon bij Roseman Labs.

Integratie van aangepast logo

Het aangepaste logo wordt weergegeven boven het zijbalknavigatiemenu.

• Afmetingen: Vierkant logo (bijv. 35x35 px). Alle logo's worden geschaald tot een hoogte van 35px met behoud van de beeldverhouding. Dit zorgt voor een nette uitlijning en voorkomt overloop buiten het zijbalkmenu. Je kunt echter ook een liggend logo indienen als je dat wenst.
  • Aanbevolen formaat: .SVG of .PNG voor de beste kwaliteit en helderheid.

Aangepaste kleurenschema's

Selecteer het kleurenschema dat het beste aansluit bij je merkidentiteit. Hier zijn vijf mogelijke kleurenschema's die zijn gekozen voor toegankelijkheid:

• Roze
  • Donkerblauw
  • Groen
  • Elektronisch blauw
  • Paars

Group 1197

Als je dit artikel nuttig vond, laat het ons dan hieronder weten!