How download ik het verbindingsbestand?

Om crandas lokaal te draaien heb je het verbindingsbestand nodig om met de engine te verbinden. Die kan vanaf het platform worden gedownload.

1. Log in op het platform en ga naar Instellingen

2. Klik op Systeem

3. Hier vind je informatie over de platform- en engineversie van je huidige omgeving. In de sectie "verbindingsbestand voor crandas" zie je rechts twee knoppen. Klik op "Verbindingsbestand". Het downloaden start automatisch, en het bestand wordt opgeslagen in de Downloadsmap op je computer.

4. Vervolg de stappen op deze pagina in de crandas documentatie.