Hoe download ik de geheime sleutel

Om een analyse te recorden of goed te keuren of een goedgekeurde analyse te draaien, is de analyst key (geheime sleutel) nodig. Die is te downloaden vanaf het platform.

1. Log in op het platform en ga naar Instellingen > Account en ga naar sleutelpaar

2. Klik op "Maak een sleutelpaar"

3. Vervolgens wordt je geheime sleutel (SK-bestand) gedownload op je computer. Als analist is de standaardlocatie om die op te slaan (en vanuit je scripts beschikbaar te maken) als volgt: `~/.config/crandas` (Max/Linux) of `%userprofile%/.config/crandas` (Windows)

Als analist kan je de geheime sleutel gebruiken om analyses mee te recorden of goedgekeurde analyses mee te draaien. De geheime sleutel kan maar een keer gedownload worden, dus sla het goed op. Verder mag de geheime sleutel nooit aan iemand anders worden overgedragen.