Developer documentatie

Roseman Labs biedt software die veilige samenwerking tussen gegevens mogelijk maakt. Om met de engine te kunnen communiceren, hebben we een Python-package ontwikkeld met de naam crandas. Via crandas kunnen gebruikers data versleutelen en importeren naar de engine, analyses draaien op die data en resultaten verkrijgen. Het biedt een prettige manier om veilig berekeningen uit te voeren op gevoelige gegevens, door middel van een syntax die sterk lijkt op die van het bekende pandas-package. Gebruikers kunnen de toegevoegde waarde van MPC-tools ("Multi-Party Computing") benutten voor data-analyse zonder zich zorgen te hoeven maken over de onderliggende cryptografie.

Link naar developer documentatie